Заключване на джанти

Бум на кражбите на гуми с джанти

В полицията се регистрират все повече кражби на джанти

Доходността на този вид кражби идва от факта, че гумите няма как да бъдат разпознати след кражбата. Това ги прави идеални за пазара втора ръка.

Всяка нощ крадците атакуват нова кола, свалят гумите заедно с джантите и изчезват. След тях остават само дървените трупчета и щетите за потърпевшите

Кражбите на джанти са не само досадни, но могат да Ви донесам много загуба на време и средства. В най-добрият случай може да Ви се размине само с покупка на нови джанти и гуми, ако намерите колата си поне поставена на трупчета. Ако крадците са били още по-брутални е възможно да откриете още редица щети по каросерията и окачването на автомобила.

Загубата на старите и покупката на нови гуми и джанти може да Ви струва около 5000 лева. Много рядко застрахователите покриват разходите за разглобяеми части, каквито са гумите и джантите.

За сметка на това защитата от подобни прояви на вандализъм няма да Ви струва повече от 50 лева.

Може би сега си казвате „Моята кола е с оригинални болтове със заключване“. А мислите ли, че крадците са били неподготвени? Обикновенно колите се набелязват предварително, особенно когато става въпрос за по-новите и по-скъпи автомобили. Все още ли сте убедени, че те не са си поръчали оригинален ключ като Вашият? Дали те са си спестили този разход?

„Без код-карта не може да се поръча секретен ключ!“ – Ахааа … може би смятате, че в България работещите в лицензираните сервизите са неподкупни?

Оригинален комплект за заключване на джанти AUDI

Много по-трудно би било крадците да предвидят, че Вие сте се подсигурили допълнотилно като сте монтирали комплект за заключване на джанти на H&R!

Болтове за заключване на джанти H&R  – Сигурна защита от кражба на джанти.

Изберете комплектите секретни болтове или гайки или универсалният комплект за заключване на джанти на H&R, за да се предпазите от кражба!

С много малка инвестиция можете да си спестите много разходи и допълнителни проблеми. Монтажа на секретните болтове няма да Ви отневе много време нито пък изисква технически познания. В комплектите на H&R са включени по 4 подсигуряващи болта или гайки / по 1 за всяко колело /, които могат да бъдат демонтирани от колелото само със придружаващият ги секретен ключ адаптер.  Те не могат да бъдат свалени с обикновен ключ или винтоверт в случай, че липсва специалният адаптер.

В категорията Болтове и гайки за заключване на джанти ще намерите комплекти болтове и гайки за джанти M12 и M14 и универсален комплект за заключване на джанти.

Ако решите да сменяте Вашите болтове или Ви трябват по-дълги болтове за джанти тъйкато планирате да монтирате фланци Ви препоръчваме да се доверите на немското качество предоставящо Ви и допълнителна защита. Всички комплекти от 10 болта за джанти на H&R се състоят от 8 стандартни и 2 секретни болта + специален ключ адаптер.

Save