H&R тунинг проект Ford Focus RS

H&R тунинг за Ford Focus RS

H&R тунинг за Ford Focus RS

Примерен автомобил

Ford Focus RS, DYB-RS, производство след 2016

Който е решил да притежава Ford Focus RS , иска да усеща мощност. Защото автомобил със задвижване на четирите колела и мощност 350 PS носи удоволствие както в ежедневието така и при пистови забавления. Особенно когато десанта Ford е стъпил здраво върху спортното окачване на H&R.

Мощният upade на окачването с високопроизводителни амортисьори и специално проектирани спортни пружини е разработен  съвместно от тунинг експертите на Ford и Wolf Racing и инженерите на H&R. Това позволява индивидуално и подчертано спортно снижение на опорната точка от 25-45 мм. на предната ос и 35-60 мм. на задната ос. 20-цоловите джанти потъват в калника и придават на RS още по-впечатляващ вид. Така атлетичният Ford със своят състезателен ген е подготвен да Ви достави максимално удоволствие от шофирането. Стегнатото твърдо окачване неутрализира неравностите по терена и позволява по-прецизна навигация – по този начин Focus RS е по-лесен за контролиране при високи скорости и по-прецизен при всички завои.

H&R тунинг за Ford Focus RS

Тунинг програмата на H&R за Ford Focus след 2016 включва:

  1. Спортни пружини H&R 28747-1 приблизително снижение 20мм. Пасват идеално на серийните амортисьори на автомобила и допринасят за по-добра спортна оптика и поведение на пътя без това да намалява драстично комфорта на возене.
  2. Спортно регулируемо окачване H&R 28746-1 приблизително снижение 25-45 мм. на предна ос и 35-60 мм. на задна ос.  Активното окачване се деактивира след монтажа на спортното окачване.
  3. Дистанционни фланци за джанти H&R TRAK+ за увеличаване на междуосовото разстояние  предлагани в сребрист и в черен цвят и дебелина на ос от 18 до 30mm на ос. Дистанционните фланци за джанти освен, че подобряват външният вид изнасяйки джантата максимално близо до канта на калника, допринасят и за по-добра устойчивост и намаляване на наклона на автомобила при завои.
  4. Стабилизиращи щанги H&R. В момента експертите на H&R работят и по още един продукт за подобряване на устойчивостта при завои. В момента се тестват, а скоро ще бъдат налични и за поръчка стабилизиращи щанги на предната и задната ос.

H&R тунинг за Ford Focus RS

За да научавате всички последни новини от H&R или ако сте фенове, моля харесайте фейсбук страницата на H&R България:


Save

Save